Amazing Grace - Formiddagskonsert

Siste nytt/Amazing Grace - Formiddagskonsert
Amazing Grace - Formiddagskonsert
Sangeren Magne Fremmerlid kommer og holder formiddagskonsert i Larvik Misjonskirke søndag 27. februar kl. 11:00. Magne Fremmerlid flyttet til Larvik i 1994, og har siden da hatt sin bolig på Bisjord selv om han i 20 år har vært ansatt som solist ved Den Norske Opera i Oslo. Da Fremmerlid flyttet til Larvik var han og kona aktiv i Larvik Misjonskirke, og det er derfor ekstra stas å nå kunne holde en konsert i denne kirken. Dette blir en konsert med vakre salmer og sanger kjent fra kirke og bedehus, og det blir også smakebiter fra opera og musikal.
Amazing Grace - Formiddagskonsert Amazing Grace - Formiddagskonsert Amazing Grace - Formiddagskonsert

Fremmerlid skulle være godt kjent for mange i Larvik etter mange opptredener i forskjellige sammenhenger. Han er fortsatt en ettertraktet solist i mange sammenhenger både i inn og utland.

Han har denne gangen med seg to glimrende musikere.

Bjørnar Myhr spiller klaver, og Laurens Weinhold spiller fiolin. Dette er musikere med en allsidig karriere og bakgrunn, og som han har samarbeidet mye med på forskjellige prosjekter.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et nært og varmt møte med Magne, Bjørnar og Laurens denne søndags formiddag i Larvik Misjonskirke.

Det blir ikke billettsalg, men en kollekt ved utgangen.

Kontakt oss

Larvik Misjonskirke 
Oskarsgate 9
3256 Larvik 

Konto nr. 2510.25.32352

Vipps: 11 34 60

Org. nr. 971 319 003

Misjonskirken Norge

Ansgarskolen.noPowered by Cornerstone