Siste nytt/Gudstjeneste med Trygve Wikstøl
Gudstjeneste med Trygve Wikstøl
Søndag 10. oktober samles vi til gudstjeneste med nattverd. Taler er Trygve Wikstøl. Musikk ved Kamilla Isaksen. Alle er hjertelig velkommen.
Gudstjeneste med Trygve Wikstøl

Trygve Wikstøl har reist land og strand rundt hele livet, med sang og musikk, bibelfortellinger og andre historier for barn og voksne. I perioder har han vært fast ansatt som pastor, for det meste i Misjonskirken Norge, men han har også blant annet jobbet ti år i Skien menighet, Den norske kirke, med barn og ungdom.

Denne høsten slutter Wikstøl som pastor i Gjerpen Misjonskirke i Skien, men kommer til å fortsette å besøke menigheter og andre som frilans forkynner og sanger. Søndag får Larvik Misjonskirke besøk av den allsidige pastoren og trubaduren i gudstjenesten kl 11.00, hvor han deltar med tale, sang og musikk.

Konto nr. 2510.25.32352

Vipps: 11 34 60