Konsert med Church Hill Boys fra Finland

Siste nytt/Konsert med Church Hill Boys fra Finland
Konsert med Church Hill Boys fra Finland
Mannskoret «Church Hill Boys» fra Finland er på turné igjen. Church Hill Boys besøker Norge 10-12 september. Koret besøkte bl.a. Sandefjord i 2019. Mange ønsket dem tilbake og slik blir det. Koret vil holde konserter i Drammen, Larvik, Sandefjord og Kristiansand.

Koret kommer fra den svensktalende landsdelen Österbotten, nord for Vasa i Finland. Kantor Kristoffer Streng leder koret. Streng er selv også en habil solist og synger noen solosanger og duetter under konserten.
Koret, har siden oppstarten i 2012 hatt opptredener i snitt en gang i måneden, i hele Österbotten, men også i Sør-Finland. Koret hadde også egen påskekonsert på den finske tv-kanalen YleFem for noen år siden og har også sunget på flere gudstjenester på tv og radio.

Julen 2017 kom korets egen plate «Jag håller Hans hand» ut som ble godt tatt imot og som ofte blir spilt på den finlandssvenske radioen.
I advent 2019 utkom dirigent Kristoffers Strengs soloplate «Christmas», der også koret medvirker. En helt fersk live-plate fra en konsert finnes også.
Koret har et variert kristent repertoar. De synger bl.a. noen sanger av Ingemar Olsson (Sverige) som de samarbeidet med for et par år siden. De synger på svensk, finsk, engelsk og også noen sanger på norsk, bl.a. Rolf Løvlands nydelige: «Reis meg opp» og Trygve Bjerkreims: Det finnes makt i de foldede hender.

Opptrender:

Fredag 10.9 kl. 19.00. Konsert i Baptiskirken i Drammen