Barne- og ungdomsarbeider i inntil 50% stilling.

Siste nytt/ Barne- og ungdomsarbeider i inntil 50% stilling.
Barne- og ungdomsarbeider i inntil 50% stilling.
Larvik Misjonskirke er i en positiv utvikling innen barne- og ungdomsarbeidet. Det er en voksende B-Tweens gruppe for de mellom 10 og 14 år. Vi har også et godt arbeid med ”Åpent hus” for ungdom mellom 13 og 18 år. I tillegg har vi Soul Children og Soul Teens som er i en god utvikling.

Larvik Misjonskirke søker barne- og ungdomsarbeider i inntil 50% stilling fra høsten 2019.

Larvik Misjonskirke er en av ca. 100 selvstendige menigheter i Misjonskirken Norge. Menigheten består av ca. 160 medlemmer med stort og smått, og samler ca. 40-60 personer til gudstjenestene.

Vi ønsker å forme stillingen sammen med deg i forhold til våre aktiviteter.

Vi ønsker oss

• en person som kan gå inn og styrke dette arbeidet i samarbeid med eksisterende ledere og hovedpastor.
  • at du kan forkynne for barn og unge
  • at du er kreativ og har evne til å arbeide selvstendig
  • en som kan være bindeleddet til søndagsgudstjenesten ved å sammen med ungdommene bidra
  • en som kan planlegge, utvikle og lede ungdomsarbeidet sammen med menighetens ungdomslederteam.
  • Gjennomføre Tentroundervisning og/eller Next step (for tidligere konfirmanter)
  • Spiller du et instrument eller synger er det flott, men ikke et krav

Arbeide i en spennende menighet med ønske om vekst og endring

Samarbeide med hovedpastor som har mye kompetanse på barne- og ungdomsarbeid