Givertjeneste

Siste nytt/Givertjeneste
Givertjeneste
I 2018 får du skattefradrag for gaver til Misjonskirken med inntil 40.000.-

Vi har i Misjonskirken valgt å satse stort for en liten menighet med en lang historie, som vi ønsker skal bli enda lenger. Det har i mange år vært et rikt barne og ungdomsarbeide i menigheten, som har berørt mange i denne byen. Dette ligger endel år tilbake, men har de siste årene begynt å løfte seg igjen. Vi ser nå et konfirmantkull på 13 ungdommer, ungdomsmøter (Åpent Hus) der mange har bestemt seg for at de vil følge Jesus. B-Tweens treffer nye 10-14 åringer og Soul-Children og Soul-Teens er fortsatt populært. Søndagskolen har tilbud stort sett hver søndag. Det er svært mange som er med å gjøre en stor frivillig innsats, men ansettelse av Marcus Wallin som barne og ungdomspastor har vist seg å gi solide resultater.

En slik satsing koster og det tar tid å etablere givertjeneste som bærer kostnadene. Derfor vil vi invitere til å være med som fast giver, slik at vi kan la arbeidet fortsette i mange år fremover.

Ved å følge denne linken, kommer du til giversiden på vår hjemmeside. Her kan du etablere fast givertjeneste med skattefradrag, men også gi enkeltbeløp.

Håper du vil være med.

Kontakt oss

Larvik Misjonskirke 
Oskarsgate 9
3256 Larvik 

90 22 55 64

Org. nr. 971 319 003

konto nr. 2510.25.32352

Misjonskirken Norge

Ansgarskolen.noPowered by Cornerstone