Givertjeneste

Siste nytt/Givertjeneste
Givertjeneste
I 2018 får du skattefradrag for gaver til Misjonskirken med inntil 40.000.-

Vi har i Misjonskirken valgt å satse stort for en liten menighet med en lang historie, som vi ønsker skal bli enda lenger. Det har i mange år vært et rikt barne og ungdomsarbeide i menigheten, som har berørt mange i denne byen. Dette ligger endel år tilbake, men har de siste årene begynt å løfte seg igjen. Vi ser nå et konfirmantkull på 13 ungdommer, ungdomsmøter (Åpent Hus) der mange har bestemt seg for at de vil følge Jesus. B-Tweens treffer nye 10-14 åringer og Soul-Children og Soul-Teens er fortsatt populært. Søndagskolen har tilbud stort sett hver søndag. Det er svært mange som er med å gjøre en stor frivillig innsats, men ansettelse av Marcus Wallin som barne og ungdomspastor har vist seg å gi solide resultater.

En slik satsing koster og det tar tid å etablere givertjeneste som bærer kostnadene. Derfor vil vi invitere til å være med som fast giver, slik at vi kan la arbeidet fortsette i mange år fremover.

Ved å følge denne linken, kommer du til giversiden på vår hjemmeside. Her kan du etablere fast givertjeneste med skattefradrag, men også gi enkeltbeløp.

Håper du vil være med.