1 advent - en aktiv helg

Siste nytt/1 advent - en aktiv helg
1 advent - en aktiv helg
Den første helga i desember har vært en aktiv helg i kirken vår.

Lørdag var det julebasar, hvor flittige damer hadde gjort klart til stor utlodning og flere lynutlodninger.

Det var salg av div. kaker og noe håndarbeid. Det var mange som kom og hadde tid til å sette seg ned med en deilig lunsj eller kaffe og kaker.

Det var også mulighet for å kjøpe pølser i bakgården. Et stort høydepunkt var da Larvik Soul Children / Teens sang for oss. En fin gjeng med flotte stemmer, som synger med stor glede.

Søndag formiddag talte pastor Ben, som alltid til inspirasjon for å møte hverdagen. Vi hadde besøk av Herøya gospelkor, som sang med innlevelse og entusiasme, til stor glede for møtebesøkende.

Søndag kveld var det Klassiske Desembertoner, hvor Rebecca Nøstrud Isaksen spilte fiolin og Dag Øyvind Larsen spilte piano. Dette ble en opplevelse for alle som var kommet for å høre på.

Det var satt sammen et allsidig program, hvor vi kunne høre kjente klassiske stykker og god julemusikk. En kveld hvor vi kunne senke skuldrene og bare nyte flott musikk.

En helg vi ser tilbake på med stor takknemlighet!